Casio V-R7100

CASIO V-R7100 er Andriod™ baseret POS-terminal med en 15,6 ” bred touchscreen. V-R7100 udnytter Android™ software. Ligesom V-R200 er V-R7100 POS-terminaler designet uden blæser, harddisk eller andre bevægelige dele til at sikre effektive butiksdriften og eliminere almindelige hardwareproblemer, der kan opleves med pc-baseret hardware. Læs mere om Premium App her.

Widescreen LCD
CASIO V-R7100 har en 15,6″ widescreen LCD touchskærm. Og med en opløsning på 1366×768 øger mulighederne for, hvor meget information, man kan have på skærmen. Skærmen er stænktæt og er designet til at blive anvendt i et hektiske miljø.

WiFi og Bluetooth
CASIO V-R7100 har WLAN og Bluetooth-kommunikation til at kommunikere med diverse eksterne enheder, såsom printer, Internet, musiktjenester m.m.

Fleksibel montering
CASIO V-R7100 kan monteres på flere forskellige måder, alt efter hvad der er mest praktisk. Som standard, det står på en smal fod, som kan vippes frem eller tilbage. Foden kan fjernes og skærmen kan monteres direkte på væggen. V-R7100 understøtter også vertikal montering.

Hurtig og brugervenlig
CASIO V-R7100 er en af vores topmodeller, der er skræddersyet til cafe, restaurant og spisesteder i almindelighed. Dette skyldes dens egenskaber og krav som kræves ved restaurationer. Med den store dynamiske skærm har de mest brugte varer til rådighed på kun 1-2 tastetryk.

Integreret betaling
CASIO V-R7100 integreret med markedets mest moderne betalingsterminaler fra Verifone.
Integreret terminal gør at man:
  – Undgår fejl, da beløbet ikke skal overføres 2 gange.
  – Kun én kvittering til kunden.
  – Hurtigere ekspedition.
​  – MobilePay samt NFC understøttes også.

Flere funktioner
CASIO V-R7100 har browser og email installeret og giver enestående muligheder for kommunikation. Det betyder, at du ikke behøver en separat computer på disken for at få let adgang til internettet eller e-mail.

+45 7412 3340
Elholm 2, DK-6400 Sønderborg

Vi dækker hele Danmark. Du kan finde os i:
Aalborg
Farum
Holbæk
Holstebro
Odense
Sønderborg