Bager

Dansk Kassesystem tilbyder en branchespecifik kasseløsning til bagerbranchen.

 

Løsning bygger på det danskudviklede kasseprogram Simax, der løbende er blevet tilpasset de krav til integrationer til bl.a. eksternt udstyr, der forefindes i bagerbranchen. Alle funktioner såsom debitorkartotek, leverandørkartotek, lagerstyring, elektronisk leverandørfaktura (ELFAK) er naturligvis standard.  Programpakken er udviklet med henblik på høj grad af brugervenlighed, der er med til at minimere fejlindtastninger.

Debitor m.m.

Debitorstyring, leverandørfaktura – ja, kravene er mange idag, og vores Simax system kan løse alle disse. Eksempelvis er systemet i brug hos de fleste Konditor Bagere.

Tidsstyring

Med ‘Clock In/Out’ kan du holde styr på mødetider, vagtplan m.m. Det er en forholdsvis enkelt tidstyring, men er standard i vores programmeringer.

Simpelt og enkelt

Med vores Android kassesystemer, er det enkelt og simplet at programmere. Vi levere selvfølgelig terminalen programmeret efter aftale, men herefter er det meget enkelt at oprette eller slette varer, ansatte m.m.

Økonomi opkobling

Få et bedre økonomisk overblik, undgå at arbejde dobbelt, spar penge på bogholder eller revisor. Med en integration til f.eks. e-conomic, så får du en masse fordele.

Statistik og rapporter

Alle vores Android terminaler har al data gemt i en database, så du kan trække rapporter og statistiker på specifikke dage, uger eller måneder. Du kan lave rapport på alt hvad der er solgt på terminalen. 

Betalingsterminal

Skal betalingsterminalen integreres eller skal den ikke – det er op den enkelte, men vi kan levere begge løsninger. Integrationen er mere fejlsikret, men ikke lige så mobil som en ikke-integreret løsning. Der er selvfølgelig rig muligheden for tilslutning af mobilt dankort, MobilePay, Apple Pay m.m. 

+45 7412 3340
Elholm 2, DK-6400 Sønderborg

Vi dækker hele Danmark. Du kan finde os i:
Aalborg
Farum
Holbæk
Holstebro
Odense
Sønderborg