Cafe

Café-løsningen fra Casio – den rigtige Café løsning til såvel små som store caféer.

 

Igen er muligheden for individuel tilpasning ideel, således at systemet opbygges fuldstændig efter de behov, der
efterspørges i hver enkelt café. Det kan være sig bordstyring, tidsstyring af personale, startskærm med mest solgte
varer mm. I café-løsningen er der, i lighed med restaurantløsningen mulighed for at tilslutte håndterminaler til direkte
ordreoptagelse ved bordene samt betalingsterminal med alle de nye betalingsmuligheder såsom Mobilt dankort, 
MobilePay, Apple Pay mm.

Cloud

Du kan indsamle al data i real time, hvor som helst, når som helst. Du kan følge din(e) forretnings udvikling, se hvad der sælges, lave diverse rapporter/statistiker og oprette nye varer direkte i “skyen”.

Simpelt og enkelt

Med vores Android kassesystemer, er det enkelt og simplet at programmere. Vi levere selvfølgelig terminalen programmeret efter aftale, men herefter er det meget enkelt at oprette eller slette varer, ansatte m.m.

Statistik og rapporter

Alle vores Android terminaler har al data gemt i en database, så du kan trække rapporter og statistiker på specifikke dage, uger eller måneder. Du kan lave rapport på alt hvad der er solgt på terminalen. 

Betalingsterminal

Skal betalingsterminalen integreres eller skal den ikke – det er op den enkelte, men vi kan levere begge løsninger. Integrationen er mere fejlsikret, men ikke lige så mobil som en ikke-integreret løsning. Der er selvfølgelig rig muligheden for tilslutning af mobilt dankort, MobilePay, Apple Pay m.m. 

Økonomi opkobling

Få et bedre økonomisk overblik, undgå at arbejde dobbelt, spar penge på bogholder eller revisor. Med en integration til f.eks. e-conomic, så får du en masse fordele.

Tidsstyring

Med ‘Clock In/Out’ kan du holde styr på mødetider, vagtplan m.m. Det er en forholdsvis enkelt tidstyring, men er standard i vores programmeringer.

+45 7412 3340
Elholm 2, DK-6400 Sønderborg

Vi dækker hele Danmark. Du kan finde os i:
Aalborg
Farum
Holbæk
Holstebro
Odense
Sønderborg