Detailhandel

Detailløsningen fra Casio er velegnet til alle detailbutikker.

 

Løsningen opsættes individuelt til den enkelte branche med en let og overskuelig brugerflade. Med integrationer til bl.a økonomisystemer, betalingsterminaler med alle de nye betalingsmuligheder såsom Mobilt dankort, MobilePay, Apple Pay mm. er man dækket godt ind på alle fronter.
Ønskes et samlet overblik over butikkens tal er der mulighed for tilkøb af programmet SalesCloud, der bringer kassen real time online med ”skyen”, der således kan tilgås hjemmefra, fra ferien eller hvor som helst ellers, hvor der er forbindelse til internettet. Her vil der således være mulighed for at trække statistikker, tilrette varer og priser mm.

Betalingsterminal

Skal betalingsterminalen integreres eller skal den ikke – det er op den enkelte, men vi kan levere begge løsninger. Integrationen er mere fejlsikret, men ikke lige så mobil som en ikke-integreret løsning. Der er selvfølgelig rig muligheden for tilslutning af mobilt dankort, MobilePay, Apple Pay m.m. 

Statistik og rapporter

Alle vores Android terminaler har al data gemt i en database, så du kan trække rapporter og statistiker på specifikke dage, uger eller måneder. Du kan lave rapport på alt hvad der er solgt på terminalen. 

Cloud

Du kan indsamle al data i real time, hvor som helst, når som helst. Du kan følge din(e) forretnings udvikling, se hvad der sælges, lave diverse rapporter/statistiker og oprette nye varer direkte i “skyen”.

Simpelt og enkelt

Med vores Android kassesystemer, er det enkelt og simplet at programmere. Vi levere selvfølgelig terminalen programmeret efter aftale, men herefter er det meget enkelt at oprette eller slette varer, ansatte m.m.

Sikkerhed

Hvis vi levere integration til betalingsterminal eller håndholdte terminaler, så er det altid i et lukket netværk. Dette gøres så vi er sikre på at det kun er vores udstyr som er på netværket, og at det stadig vil kunne fungere, hvis der skulle være nedbrud fra Internet-udbyderen.

Økonomi opkobling

Få et bedre økonomisk overblik, undgå at arbejde dobbelt, spar penge på bogholder eller revisor. Med en integration til f.eks. e-conomic, så får du en masse fordele.

+45 7412 3340
Elholm 2, DK-6400 Sønderborg

Vi dækker hele Danmark. Du kan finde os i:
Aalborg
Farum
Holbæk
Holstebro
Odense
Sønderborg