Restaurant

I tæt samarbejde med førende restauranter verden over har Casio udviklet en dedikeret restaurant applikation, der bygger på specifikke erfaringer fra restaurationsdrift.

 

Dette  med henblik på at optimere forretningsgangene 
samtidig med, at der skabes et unikt overblik over forretningens drift. Hele kasseprogrammet er tilpasset danske 
forhold og kan naturligvis skræddersyes i henhold til specifikke behov for den enkelte restaurant. Der er tillige
mulighed for at tilslutte håndterminaler til direkte ordreoptagelse ved bordene samt betalingsterminal med alle
de nye betalingsmuligheder såsom Mobilt dankort, MobilePay, Apple Pay mm.

Håndholdte terminaler

Vores modeller kan tilkoble håndholdte terminaler, så du kan tage bestilling ved bordene. Dette giver hurtig service, korrekte bestillinger og bedre service.

Statistik og rapporter

Alle vores Android terminaler har al data gemt i en database, så du kan trække rapporter og statistiker på specifikke dage, uger eller måneder. Du kan lave rapport på alt hvad der er solgt på terminalen. 

Cloud

Du kan indsamle al data i real time, hvor som helst, når som helst. Du kan følge din(e) forretnings udvikling, se hvad der sælges, lave diverse rapporter/statistiker og oprette nye varer direkte i “skyen”.

Sikkerhed

Hvis vi levere integration til betalingsterminal eller håndholdte terminaler, så er det altid i et lukket netværk. Dette gøres så vi er sikre på at det kun er vores udstyr som er på netværket, og at det stadig vil kunne fungere, hvis der skulle være nedbrud fra Internet-udbyderen.

Bordstyring

Bordstyring er vigtig, og vi kan tilbyde en grafisk bordoversigt – som giver et detaljeret billede af bordene, men også hvad der er ordret, hvor mange der sidder ved bordet og hvor længe man har haft det. Du kan tilmed booke et bord i et navn eller telefonnummer, således at du kan finde det til evt. Take Away. 

Simpelt og enkelt

Med vores Android kassesystemer, er det enkelt og simplet at programmere. Vi levere selvfølgelig terminalen programmeret efter aftale, men herefter er det meget enkelt at oprette eller slette varer, ansatte m.m.

+45 7412 3340
Elholm 2, DK-6400 Sønderborg

Vi dækker hele Danmark. Du kan finde os i:
Aalborg
Farum
Holbæk
Holstebro
Odense
Sønderborg