Her er et par nøglepunkter, der skal tages i betragtning ved udskiftning af et kassesystem.

 

Et fælles problem i branchen er, når et man ”arver” et kassesystem fra en tidligere lejer eller ejer, der ikke passer til ens forretningsbehov. Når dette sker, er der et stort behov for enten at opgradere det eller erstatte. Men hvordan undgår du at fejle?

NEMT OG ENKELT

Den mest oplagte måde at undgå forstyrrelser på er at have et kassesystem eller kasseløsning, der er utrolig nemt at bruge, og hvor det tager et par minutter for din medarbejder at blive fortrolig med. Du skal også hurtigt og effektivt få adgang til resultater. Heldigvis er der mange back office programmer tilgængelige, der kan løse de fleste daglige rutiner efter lukketid. Det betyder, at der kan bruges mere tid hos kunderne og mindre tid i baglokalet.

TILPAS DET DINE BEHOV

Der findes så mange kassesystemer på markedet med lignende funktionalitet, men det er vigtigt at sikre, at din udskiftning passer til dine personlige forretningsbehov. Har du brug for at kunne se hvilke produkter er de mest salgbare? Er lagerstyring vigtig? Ønsker du at holde øje med dine medarbejdere? Kassesystemet skal kunne tilpasses dine behov, så sørg for, at du får alt, du behøver ud af det. 

EEN LEVERANDØR

Du har sikkert allerede bemærket, at kassesystemer kan være en belastning, når hardware- og softwareudbyderne er fra forskellige producenter. Faktisk kan det være grunden til at du læser dette. En alt-i-et-løsning kan gøre dit liv så meget lettere – hvis noget skulle gå galt, skal du kun kontakte et firma for at løse problemet. Når dette gøres, supplerer hardware og software hinanden, fordi de er lavet af samme firma.

FREMTIDSIKRE

Fremtidssikkerhed er afgørende! Før du udskifter dit kassesystem, spørg dig selv, hvor længe siden det blev installeret, og hvor længe du forventer, at næste generation skal holde. 10 år er normalt, hvilket er lang tid i denne stadigt udviklende teknologiske verden. Sørg for, at dit valg kan vokse med din virksomhed, ved at være fleksibel i form at tilføje moduler og tilpasning af funktioner. På den måde har du aldrig frygt for, at din kassesystem bliver forældet.

Følg disse hurtige tips, og du vil nå dit mål om at undgå problemer, mens du har fuld klarhed over din virksomheds ydeevne.