Kontaktløs betaling (NFC)

Kontaktløs betaling ikke kun for de store kæder
Kontaktløs betaling – også kaldet NFC kommer buldrende med fuld kraft efter at bankerne i begyndelsen af august begyndte at udstede Dankort med indbygget NFC funktion. Modtagelse af NFC transaktioner har, indtil nu, primært været forbeholdt de store kæder med store komplekse kassesystemer – sådan er det ikke længere…

NFC er nu for alle
Dansk Kassesystem A/S – distributør af Casio kassesystemer, har netop introduceret NFC kompatibel software til deres kassesystemer. Det gælder alle de modeller, der kan integreres med dankortterminal og det tæller pt. ikke færre end 13 forskellige modeller. De fleste af disse modeller er rigt repræsenteret i det danske café- og restaurationsmiljø, der altså nu også får mulighed for at tilbyde deres kunder de hurtige kontaktløse betalinger.

Hurtigere ekspeditioner
Set fra ekspedientens side fungerer alt på kassesystemet som hidtil men for kunderne, er det blevet mere enkelt at betale med betalingskort. Kortet skal i alt sin enkelthed blot holdes op til terminalen et kort øjeblik, hvorefter transaktionen gennemføres uden yderligere indtastning af kode og godkendelse. Det betyder i sidste ende også en hurtigere ekspeditionstid for den forretningsdrivende, der får afviklet betalingerne hurtigere og dermed får flere kunder igennem på kortere tid i de travle perioder.

Fokus på sikkerheden
Sikkerheden er stadig i top selv om kortene nu udstyres med kontaktløs funktion. Dankortet er fortsat blandt de sikreste kort i verden. Til at starte med kan man benytte kontaktløs betaling uden pinkode til køb under 200 kr. Ved køb over 200 kr. skal man fortsat indtaste sin pinkode.

I og med at kortet skal holdes op foran terminalen, så vil der ej heller kunne opstå en situation, hvor man utilsigtet kommer til at betale for noget, selv om man blot har sit betalingskort i lommen eller tasken

Salgstal i ”skyen”
Arbejdet med at implementere NFC funktionen i Casio kassesystemerne har været prioriteret højt hos Dansk Kassesystem, der lige siden overgangen, fra de gamle magnetstribe terminaler til chip terminaler, har været med helt fremme i førerfeltet, hvad angår implementering af de nye funktioner og muligheder.

I løbet af det seneste år har man således introduceret ikke færre end tre nye kassesystemer, der alle bygger på Android platformen – kendt fra bl.a. Smart Phones. Det betyder, at man nu kan have et helt normalt kassesystem eller sågar en Tablet i sin forretning, der er online med ”Skyen”, således at man altid har adgang til salgstal og rapporter, uanset hvor man befinder sig.

Professionelle kasseløsninger
Dansk Kassesystem dækker hele landet med professionelle kasseløsninger – fra de mindste til de største. Med 6 egne lokationer fordelt over hele landet samt forhandlere i København, Odense, Frederikssund og Rønne, der alle håndterer såvel salg som service, er Dansk Kassesystem blandt de største spillere på markedet. Distributionen af kassesystemer, fra den verdensomspændende elektronikgigant Casio, daterer sig helt tilbage til 1977 og løsningerne har alle årene været med helt i front, når det gælder kvalitet og den teknologiske udvikling. Herudover har øget fokus på design de senere år tillige resulteret i indtil flere internationale designpriser.

Du kan se hvilke modeller vi kan tilbyde med NFC.

Læs mere om kontaktløs funktion på www.dankort.dk.