Formula Micro, der overtog forhandling af Casio kassesystemer på Bornholm pr. 1. Januar, har på rekordtid formået at positionere sig som en væsentlig aktør på markedet for moderne og tidssvarende kasseløsninger, fortæller virksomheden i en pressemeddelse.

I løbet af årets første måneder har man således fået uddannet to teknikere, der begge har gennemgået Casios grundkursus i traditionelle kasseapparater samt det udvidede specialistkursus inden for netværksbaserede Android-kassessystemer med integration til blandt andet håndholdte ordreterminaler.

Dermed står Formula Micro godt rustet til at servicere såvel nye som eksiterende kunder på Bornholm med såvel rådgivning salg og support, når det gælder kasseløsninger.

Et godt eksempel på en glad og tilfreds kunde er Joan og Christian Froberg Dahl fra Ekkodalshuset, der er ejere af den store Android-baserede touchløsning med fire håndholdte ordreterminaler.

– Vi oplever en utrolig kompetent og imædekommende service fra Formula Micro. Uanset om vi blot har spørgsmål eller det drejer sig om tilrettelser, så kan vi altid regne med at vi får løst opgaven til vores fulde tilfredshed, fortæller Christian Froberg Dahl.