Kantinesystem

Simax kantinesystem  

 

Simax kantinesystem er et selvbetjent system, hvorfra medarbejdere i en virksomhed kan bestille mad og andre varer.

Systemet er opdelt i 4 dele: Opsætning, bestilling, rapportering og afregning.

 

Nem opsætning af varer

Kantinepersonalet opretter de varer, der kan bestilles og bestemmer hvor, hvornår og for hvem, de er til rådighed (daghold, aftenhold, nathold etc.).

 

Bestilling via Simax Kantineterminal

Medarbejdere kan med sit medarbejderkort logge på en Simax kantineterminal og vælge, hvad han eller hun ønsker at bestille – blot ved tryk på skærmen. Bestillinger kan foretages op til 8 uger frem og kan opsættes, så medarbejderen kun kan vælge de varer, der udbydes i de pauser, der følger vedkommendes arbejdsplan.

 

Bestilling via internet / intranet

Udover at kunne foretage bestillinger på en Simax kantineterminal er det også muligt at bestille via virksomhedens intranet. Dette foregår fra en web-browser, fx Internet Explorer eller Firefox.
Bestillinger fra WEB sker ved, at medarbejderen præsenteres for de varer, det er muligt at bestille i de kommende uger. Ved få klik kan medarbejderen foretage sin bestilling og samtidig få
opsummeret samlet forbrug for en selvvalgt periode – både forud og bagud i tiden.

 

Overskuelig rapportering

Fra kantinelederens PC kan man nemt se og udskrive rapporter over bestillinger. Kantinepersonalet har dermed mulighed for at tilberede den rigtige mængde samt forudse, hvad der skal

købes ind. Rapporterne kan sammensættes, som man ønsker det, fx kan der genereres en rapport, der hver dag viser, hvad hver medarbejder har bestilt.

Læs mere på www.simax.dk