Firmaprofil

Om os

Casio har været repræsenteret på det danske marked siden 1977, hvor Holbæk firmaet, Papirgården A/S, overtog eneimporten af kasseapparater. Siden da har distributionen af Casio kasseapparater fulgt den rivende udvikling, som Papirgården har gennemgået og selvom importen og distributionen i dag ligger i firmaet Dansk Kassesystem A/S, kan historien føres, i lige linje, tilbage til Papirgården.

1960
Papirgården A/S etableres.
 
1977
Papirgården A/S overtager importen af Casio kasseapparater.
 
2000
Den 1. juli 2000 udskilles og fusioneres it-aktiviteterne i Papirgården med Dagrofas it-selskab Nord Data Detail. Det nye selskab får navnet: IT Gruppen AS.
 
2007
EDB Gruppen overtager IT Gruppen, der nu er et selvstændigt selskab i EG Koncernen.
 
2011
Per Erland, tidligere ejer af Papirgården samt medejer af IT Gruppen, etablerer firmaet Kasseapparat.nu og overtager samtidig importen og distributionen af Casio kasse-appater fra EG.
 
2013
Kasseapparat.nu ApS slår sig sammen med Kontor Syd A/S aktiviteter på detail / kasseapparatsområdet og danner selskabet Dansk Kassesystem A/S.
 

Dansk Kassesystem A/S fortsætter således den positive udvikling, som Casio produkterne har haft siden introduktionen i 1977. Distributionen foregår således stadig gennem det mangeårige forhandlernetværk, der dækker hele landet samt Færøerne, Grønland og Island. Alle vores forhandlere har været med i rigtig mange år og har derfor opbygget et indgående kendskab til såvel Casio’s produkter samt markedet som helhed. Uanset om du har brug for en totalløsning, hvor vi leverer et færdigprogrammeret kasseapparat, inkl. grundig instruktion, eller du ønsker en billigere “gør det selv løsning”, har vi produkterne.

 

Vi har tillige et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, der gør os i stand til at levere totalløsninger til alle brancher.  Det være sig alt fra integrerede dankortterminaler, vægte, trådløse terminaler, printere m.m. – kort sagt alt fra de mindste til de største.

+45 7412 3340
Elholm 2, DK-6400 Sønderborg

Vi dækker hele Danmark. Du kan finde os i:
Aalborg
Farum
Holbæk
Holstebro
Odense
Sønderborg