Om os

Dansk Kassesystem er en af markedets største og mest erfarne leverandører af komplette kasseløsninger. Mere end 40 års samlet erfaring med kassesystemer har bevirket, at vi i dag har specielt udviklede og tilpassede totalløsninger til stort set alle brancher.

 

Vi er 100% danskejet og har en solid egenkapital. Disse parametre er, efter såvel finanskrise som Corona situationen, blevet endnu mere vigtige at forholde sig til, når en ny leverandør skal vælges.

 

Vi samarbejder med de væsentligste spillere i markedet for at kunne tilbyde en komplet kasseløsning. Det betyder, at vi, ud over vores kerneprodukt, selve kasseterminalen, kan levere en komplet løsning bestående af betalingsterminal, indløsningsaftale, ERP-integration, Cloud-løsning, trådløse betjeningsterminaler samt meget, meget mere. Vi benytter kun gennemtestet hardware og har løbende øje for behovsændringer fra markedet i vores software. Dette er med til at sikre vores kunder en kvalitetsløsning, der, til hver en tid, opfylder kravene i markedet.

 

Dansk Kassesystem har, som en af de få i branchen, egne teknikere, der dagligt kommer over hele landet for at levere nye kassesystemer og servicere eksisterende kunder. Vi har tillige et fast supportteam, der sidder klar ved telefonen for at afhjælpe de mindre udfordringer, der måtte opstå med et kassesystem i en travl hverdag.

 

Dansk Kassesystems succes er ikke mindst skabt via engagerede og kvalificerede medarbejdere, der står klar til at dele ud af deres erfaring. Det betyder, at du kan forvente dig en kompetent sparringspartner, når du vælger Dansk Kassesystem som leverandør af din kasseløsning og hos os er alle kunder og opgaver, uanset størrelse, lige vigtige.

 

Kort sagt – vi er klar med professionel rådgivning, når du har brug for det. Hvad enten det drejer sig om køb af ny kasseløsning eller support på din eksisterende.