Om os

Dansk Kassesystem er en af markedets største og mest erfarne leverandør af komplette kasseløsninger.

Mere end 40 års samlet erfaring med kassesystemer har bevirket, at vi i dag har specielt udviklede og tilpassede løsninger til stort set alle brancher.

Vi har, som en af de få i branchen, egne teknikere, der dagligt kommer over hele landet for at levere nye kassesystemer og servicere eksisterende kunder. Vi har også et fast supportteam, der sidder klar ved telefonen for at afhjælpe de mindre udfordringer, der måtte opstå med et kassesystem i en travl hverdag.

Kort sagt – vi er klar med professionel rådgivning, når du har brug for det. Hvad enten det drejer sig om køb af ny kasseløsning eller support på din eksisterende løsning.

1960
Papirgården A/S etableres.

1977
Papirgården A/S overtager importen af Casio kasseapparater.

2000
Den 1. juli 2000 udskilles og fusioneres it-aktiviteterne i Papirgården med Dagrofas it-selskab Nord Data Detail. Det nye selskab får navnet: IT Gruppen AS.

2007
EDB Gruppen overtager IT Gruppen, der nu er et selvstændigt selskab i EG Koncernen.

2011
Per Erland, tidligere ejer af Papirgården samt medejer af IT Gruppen, etablerer firmaet Kasseapparat.nu og overtager samtidig importen og distributionen af Casio kasse-appater fra EG.

2013
Kasseapparat.nu ApS slår sig sammen med Kontor Syd A/S aktiviteter på detail / kasseapparatsområdet og danner selskabet Dansk Kassesystem A/S.

Dansk Kassesystem A/S fortsætter således den positive udvikling, som Casio produkterne har haft siden introduktionen i 1977. Distributionen foregår således stadig gennem det mangeårige forhandlernetværk, der dækker hele landet samt Færøerne, Grønland og Island. Alle vores forhandlere har været med i rigtig mange år og har derfor opbygget et indgående kendskab til såvel Casio’s produkter samt markedet som helhed. Uanset om du har brug for en totalløsning, hvor vi leverer et færdigprogrammeret kasseapparat, inkl. grundig instruktion, eller du ønsker en billigere “gør det selv løsning”, har vi produkterne.

 

Vi har tillige et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, der gør os i stand til at levere totalløsninger til alle brancher.  Det være sig alt fra integrerede dankortterminaler, vægte, trådløse terminaler, printere m.m. – kort sagt alt fra de mindste til de største.