Ny produktserie fra Dansk Kassesystem

DAKS

Dansk Kassesystem præsenterer en helt ny produktserie. Serien består af såvel helt ny hardware som software, der på alle fronter opfylder de krav, der stilles til et moderne kassesystem. Såvel produkternes specifikationer i forhold f.eks. hastighed og ydeevne er forbedret markant i forhold til tidligere modeller, ligesom kasseprogrammerne har gennemgået en større tilpasning for at optimere dem og gøre dem endnu mere brugervenlige – naturligvis fortsat med en stor grad af mulighed for individuel tilpasning.

Den mindste i serien er en lille hurtig og kompakt ”all in one” enhed med 11” skærm – det vil sige en enhed, hvor skærm, bonprinter og kundedisplay er integreret i ét og samme produkt. Den næste i serien er en 14” wide screen med indbygget kundedisplay og modulær bonprinter og sidst men ikke mindst præsenteres en 17” wide screen med integreret 10” LCD kundedisplay og modulær bonprinter.

Alle tre modeller har et væld af tilslutningsmuligheder så som betalingsterminal, håndholdte ordreterminaler, køkkenprintere, vægt, scanner mm.

Læs mere om de nye kassesystemer her: 

DAKS-POS11

DAKS-POS17